Sougata

Sougata De
Kolkata, West Bengal
Fotograaf
Eigenaar Wander Trails


Ze hadden elkaar niet meer gezien sinds hun schooltijd, maar Facebook bracht Pralay Lahiry weer in contact met zijn oude vriend Sougata De. Ze werden zakenpartners in My Wild India, soms kibbelend als een echtpaar op leeftijd, maar altijd met volle liefde voor hun missie: het promoten van de natuur in India.

Na het veel te vroege overlijden van onze gemeenschappelijke vriend heeft Sougata de activiteiten van My Wild India voortgezet en uitgebouwd met zijn eigen reisorganisatie Wander Trails. Hiermee zijn zij onze vaste partner in India geworden. Sougata regelt en begeleidt de reizen voor Our Wild India.

​Sougata hebben wij leren kennen als een man met een geweldig gevoel voor humor en als iemand met wie je lange gesprekken kan hebben over elk onderwerp. In de loop der jaren heeft hij zich bewezen als een rustige steunpilaar in het vaak zo chaotische en bureaucratische India.

Inmiddels heeft Sougata's zoon Somshubhro zich aangesloten in het familiebedrijf. Door zijn invloed richt het bedrijf zich naast natuur nu ook op culturele onderwerpen. En, heel belangrijk, hij is dol op onze stroopwafels ! ​

<< Park Bedrijf Blog >>