Tiger Trails Resort


Tiger Trails resort bevindt zich een kilometer of 2 buiten Tala, het dorp wat de toegangspoort is tot Bandhavgarh N.P. De huisjes liggen in een mooi aangeplant terrein om het centraal gelegen restaurant. Hier worden 's avonds de ervaringen van de dag uitgewisseld en kunnen natuurfilms worden bekeken die in het reservaat gefilmd zijn.

Tussen de safari's door is het hier genieten van de vele vogels die op de vijver in de tuin afkomen. Wij kiezen in onze rondreizen altijd voor voldoende rustmomenten. Een natuurreis in India kan een zeer vermoeiende activiteit zijn als je alleen maar van safari naar safari en van natuurgebied naar natuurgebied jakkert. Tiger Trails is zo'n fijne plek om gewoon een middag in de tuin te genieten van een goed boek, afgewisseld met een wandeling door het dorp.

​Het resort voorziet je van dekens om je warm te houden tijdens het eerste uur van je gamedrive; de temperatuur kan in de nacht tot tegen het vriespunt zakken. Zo gauw de zon door de ochtendmist gebroken is stijgt de temperatuur snel naar aangenamere waarden. De gastenkamers, twee per huisje, hebben elk een eigen badkamer waar op verzoek warm water beschikbaar is. Alleen even wachten tot de vuurman de houtgestookte geiser heet genoeg heeft opgestookt.

<< Park Mensen Blog >>